Land

Vi bruger cookies til teknisk funktionalitet, webstatistik og for at forbedre brugervenlighed. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du brugen af cookies. LUK

Persondata & Cookies

Persondata & Cookies

I forbindelse med dit køb hos SisterS point har du indtastet en række oplysninger, herunder særligt:
Navn
Adresse
E-mail
Telefonnummer
Dine betalingsoplysninger
Alt sammen er oplysninger, vi bruger i forbindelse med dit køb hos os, da det er nødvendige oplysninger for, at vi kan opfylde vores del af handlen.
Behandling af personoplysninger - samtykke
Hvis du har sat kryds i boksen "ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud", behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@sisters-point.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.
Hvad er cookies?
En cookie er en lille datafil, som gemmes på din computer, for at man kan genkende din computer ved næste besøg. Vi gemmer ingen personlige oplysninger i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.
Vores website bruger cookies til følgende:
  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer
  • Måle trafik og salg, så vi ved hvor mange, der besøger og handler på vores site
  • Forbedre hjemmesiden og sikre fuld udnyttelse af hjemmesidens services
  • Analyse af vareudbud, service m.v.
Hvor lang tid opbevares cookies?
Levetiden på cookies kan variere alt efter hvad den enkelte udbyder har valgt. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. De fleste udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk, at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.
Hvordan sletter du cookies?
Find vejledning til at slette dine cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering.
Hvordan undgår jeg cookies på min computer?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Hvis du klikker her http://minecookies.org/cookiehandtering, får du en vejledning i, hvordan du indstiller det i din browser. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke “F1" på din pc. Søg efter "cookies".
Hvad bruges cookies til på vores hjemmeside?
Vi bruger cookies til at gøre dit besøg på vores site så godt som muligt. Vi bruger de indsamlede oplysninger til at blive klogere på, hvordan du bruger vores side, så vi hele tiden kan forbedre den og give jer et optimalt resultat. Desuden bruger vi tjenester fra tredjeparter, som også sætter cookies, til en række forskellige formål i forbindelse med funktion, webanalyse, marketing og diverse sociale medier. Tredjeparterne indsætter cookies på din computer på vores vegne.
Google Analytics (Trafikmåling)
Vi bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på vores side. Google Analytics anvender cookies til at kunne generere statistikker, men ingen af disse rummer personlige oplysninger. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Privatlivspolitik
Vi prioriterer datasikkerhed og fortrolighed højt. Du kan i det følgende læse nærmere om vores persondatapolitik og de klare retningslinjer vi har i forbindelse med behandling af personoplysninger. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.
Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?
Vi er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig.
Du finder vores kontaktoplysninger her:
Sisters Point A/S
CVR-nr: 25464133
Lokesvej 6
8230 Åbyhøj
Tel: +45 86753300
Mail: info@sisters-point.dk
Hvad bruges dine oplysninger til og på hvilket grundlag behandler vi dem?
Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag.
Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål:
  • Levering af aftalte ydelser/varer/services
  • Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester
  • Individuel markedsføring og målretning af skræddersyede tilbud og ydelser som er relevante for dig som kunde
  • Når du besøger sisterspoint.com, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af vores side, dette er for at optimere din oplevelse som bruger, funktionerne på siden og for at kunne lave målrettet markedsføring, herunder retargeting via f.eks. Facebook og Google. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, brugeroplevelsen, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer
  • Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger som dit navn, e-mailadresse og dit handelsmønster. Dette er kun til brug på vores side, og vi bruger det i forhold til personalisering af nyheder, tips og tilbud. Vi sender ca. 2-4 nyhedsbreve om måneden og du kan altid afmelde ved at klikke på linket nederst i mailen eller ved at skrive en mail til sisp@sisters-point.dk
  • Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b vedrørende opfyldelse af en kontrakt, litra c vedrørende overholdelse af retlige forpligtelser, såsom opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven og litra f vedrørende forfølgelse af legitime interesser, der indebærer løbende forbedring af produkter, services og shopping-oplevelser samt registrering af dine præferencer mv. for at målrette vores tilbudskampagner og annoncer til dig med henblik på forbedring af din brugeroplevelse. Derudover behandler vi dine personoplysninger i henhold til EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra a, når du har givet dit udtrykkelige samtykke som læser af vores nyhedsbreve eller som kunde i webshoppen
  • Afgivelsen af personoplysninger kan være nødvendig, hvis vi skal levere produkter til dig, som du har købt i vores webshop. Vi kan ikke tilbyde dig vores produkter medmindre, at du oplyser os om de påkrævede oplysninger
Hvem deler vi dine oplysninger med?
SisterS point benytter databehandlere, herunder udbydere af software, webhosting, sociale og professionelle backups, sikkerhed og opbevaring. Dine personoplysninger vil derfor blive behandlet af tredjeparter efter instruks fra SisterS point. Databehandlere behandler kun dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til, og på baggrund af de databehandleraftaler, der er indgået mellem SisterS point og databehandleren. Vi forpligter alle databehandlere til at behandle dine personoplysninger fortroligt og efter gældende lovgivning.
Vi deler oplysninger om dig med følgende:
  • Vores leverandører af IT-services (databehandlere)
  • Eksterne revisorer
  • Facebook og Google med henblik på online annoncering
  • Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov
Hvornår overfører vi persondata til lande uden for EU/EEA?
Nogle af disse databehandlere, f.eks. Google Analytics v/Google LLC og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.
Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Vi gemmer dine oplysninger i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som transaktionen vedrører som følge af Bogføringsloven.
Indsigt, berigtigelse eller sletning af personoplysninger
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. Du kan samtidigt tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Du har i visse tilfælde også ret til dataportabilitet, hvilket vil sige at du modtager dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt format samt ret til at få disse oplysninger overført til en anden ansvarlig. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.
Henvendelse om indsigtsret, indsigelse, tilbagekaldelse af samtykke, anmodning om rettelse eller sletning kan ske til sisp@sisters-point.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på info@sisters-point.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataforordningen.